Onze wielerpartners

Samen met onze businesspartners delen we wielerkennnis over profteams, producten, wielerclinics, fietsmaterialen en geven tips voor nog meer fietsplezier!
Heb je interesse om ook partner te worden van CyclingSpirit®?
Informeer naar de mogelijkheden en bel 035 6288400 of mail naar info@cyclingspirit.nl

Team Qhubeka, opgericht in 2007, is een doelgericht, krachtig team dat vecht om te winnen op ‘s werelds hoogste podium. Het Team werd in 2016 de allereerste Afrikaanse wielerploeg die een UCI WorldTour-licentie behaalde.

Duursport.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. De webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die zij hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Sigma-partner-cyclingspiritSIGMA SPORT®: het merk staat voor Duitse technologie. De producten worden volgens met nieuwste technieken ontwikkeld, zodat ze optimaal functioneren en dus meer plezier bieden tijdens sportieve activiteiten. Alle SIGMA producten hebben het CE-keurmerk.

Op de beursvloer vind je de mooiste merken, de nieuwste modellen, de tofste fietsgadgets en de leukste hosts uit de fietswereld. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike.

De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de spanning. Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen te halen in het nastreven van je sportieve doelen. Het assortiment is door de loop der jaren breder en breder geworden

Mirsportmarketing

Een fulltime sportmarketingbureau gespecialiseerd in de wielersport; professionele wielerclinics, fietstrainingen, (internationale) sponsorships en activatie.

De traditie van de “Rotterdamse Six” in het huidige Ahoy gaat terug naar 6 januari 1971. In 2015 nam het evenement een volgende stap door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep aan te stellen en nog meer focus op het sportieve aspect te leggen. Met aanpassingen in het wedstrijd- en het randprogramma werd de Zesdaagse van Rotterdam verder gemoderniseerd.

Opgericht in 2020 is Grutto Design nog een jong bedrijf in de wielerwereld. Grutto Design is niet zomaar een merk, maar een free-spirit of mind. Net zoals de Grutto (vogel) zelf, zijn onze producten klaar voor jouw uitdagingen. Wanneer het gaat om een lekker ritje in het peloton of het afleggen van epische afstanden, met Grutto Design kan je op elk moment imponeren.

Sportrusten is fan van ademhalingsoefeningen, kou, hardlopen, vroeg opstaan en avontuur. Een fit lichaam en positieve gedachtes zijn niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor de relaties met familie, vrienden en collega’s. Sportrusten helpt je te ontdekken welke ademhalingsoefeningen voor jou werken en hoe je slim kunt hardlopen en eten om topfit te worden.

Pension Hoogerland

Pension Hoogerland is de perfecte plek voor gezinnen die graag de dag doorbrengen aan één van de strandbaden van Velden am Wörthersee. Voor vakantiegangers die een bezoek willen brengen aan de vele bezienswaardigheden en attracties in Karinthië is pension Hoogerland een uitstekende uitvalbasis.

Begonnen als ludieke actie in de Tour, uitgegroeid tot een landelijk begrip: Tour de Tietema. Na challenges in de Tour, de weg naar de Ronde van Vlaanderen en de Giro di Tietema gaan we een nieuwe uitdaging aan: we gaan leven als prof en kijken hoe ver we kunnen komen. Het ultieme doel? Wielerprofs worden. Dit is Tour de Tietema Cycling Team!

Bij Eat Natural zijn ze altijd hun eigen weg gegaan. Ze spelen, experimenteren en debatteren graag op hun weg naar elke beslissing, maar één principe staat altijd voorop. Het maken (en eten) van de lekkerste repen en ontbijtgranen is waar mensen ‘s ochtends hun bed voor uit komen.

Menu