Onze wielerpartners

Inspiratie uit het profpeloton
Onze slogan komt voort uit de samenwerking met onze businesspartners en ex profs. Raak geïnspireerd door de gedeelde wielerkennnis over producten, fietsmaterialen, techniek, professionele tips, acties, fietsevents en wielerclinics met (ex)profs voor nog meer Cycling Spirit!
Heb je interesse in partnership of tijdelijke participatie in CyclingSpirit®
Bel of mail ons gerust op 035 628 8400 | 06 289 49649 of mail info@cyclingspirit.nl

De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de spanning. Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen te halen in het nastreven van je sportieve doelen. Het assortiment is door de loop der jaren breder en breder geworden

Léon van Bon Photography Cycling Spirit

Ex prof Léon van Bon heeft jarenlang gejaagd op mooie overwinningen. Met zijn indrukwekkende palmares is dat hem gelukt. Nu jaagt hij op dat  schitterende beeld waar alles inzit wat de wielersport zo mooi maakt. En met succes! Geniet van de fotografie van Léon van Bon bij jou aan de muur.
http://instagram Leon van Bon

Sigma-partner-cyclingspiritSIGMA SPORT®: het merk staat voor Duitse technologie. De producten worden volgens met nieuwste technieken ontwikkeld, zodat ze optimaal functioneren en dus meer plezier bieden tijdens sportieve activiteiten. Alle SIGMA producten hebben het CE-keurmerk.

Mirsportmarketing

MIR Sportmarketing is opericht in 1999. Als fulltime sportmarketingbureau is zij gespecialiseerd in de wielersport waaronder professionele wielerclinics ol.v. ex profs, bedrijfsfietstrainingen, (internationale) cycling sponsorships en ProTeam activatie.

Sportrusten is fan van ademhalingsoefeningen, kou, hardlopen, vroeg opstaan en avontuur. Een fit lichaam en positieve gedachtes zijn niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor de relaties met familie, vrienden en collega’s. Sportrusten helpt je te ontdekken welke ademhalingsoefeningen voor jou werken en hoe je slim kunt hardlopen en eten om topfit te worden.

De traditie van de “Rotterdamse Six” in het huidige Ahoy gaat terug naar 6 januari 1971. In 2015 nam het evenement een volgende stap door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep aan te stellen en nog meer focus op het sportieve aspect te leggen. Met aanpassingen in het wedstrijd- en het randprogramma werd de Zesdaagse van Rotterdam verder gemoderniseerd.

Op de beursvloer vind je de mooiste merken, de nieuwste modellen, de tofste fietsgadgets en de leukste hosts uit de fietswereld. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike.

Duursport.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. De webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die zij hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Koerspret Wielerbier
In 2019 is Koerspret begonnen met het brouwen van wielerbier. Het eerste biertje was een smakelijk succes. Een goede kleur, een licht zuurtje en een fruitige afdronk. Dat smaakt naar meer!
Koerspret was geboren en ging direct in de aanval. Sindsdien is Koerspret het bier dat elke wielergek op z’n palmares wil hebben staan.

Team Qhubeka, opgericht in 2007, is een doelgericht, krachtig team dat vecht om te winnen op ‘s werelds hoogste podium. Het Team werd in 2016 de allereerste Afrikaanse wielerploeg die een UCI WorldTour-licentie behaalde.

Pension Hoogerland

Pension Hoogerland is de perfecte plek voor gezinnen die graag de dag doorbrengen aan één van de strandbaden van Velden am Wörthersee. Voor vakantiegangers die een bezoek willen brengen aan de vele bezienswaardigheden en attracties in Karinthië is pension Hoogerland een uitstekende uitvalbasis.

Tour de Tietema is begonnen als ludieke actie in de Tour en is uitgegroeid tot een landelijk begrip: wie kent Tour de Tietema niet? Na challenges in de Tour, de weg naar de Ronde van Vlaanderen en de Giro di Tietema gaan we een nieuwe uitdaging aan:  leven als prof en kijken hoe ver te kunnen komen. Het ultieme doel? Wielerprofs worden. Bas Tietema rijdt inmiddels bij Bingoal Pauwels zijn profkoersen. Een super prestatie. Baas Bas blijft iedereen verbazen.