Klim- en daalclinic | Zuid-Limburg | 21 maart 2020

Beter klimmen en ontspannen afdalen
Wielerclinic in Zuid-Limburg met Aart Vierhouten.

Verhoogt je hartslag als je aan de afdaling denkt?
Heb je vaak een pijnlijke nek en schouders als je beneden komt?
Kom je tijdens het klimmen vaak in ademnood?
Of ben je een goede klimmer maar beleef je weinig plezier aan de afdaling?

Dat is niet meer nodig.

Iedereen kan zijn of haar klim- en daaltechnieken verbeteren. Dit leer je tijdens onze wielerclinics!
We helpen je graag.

Het doel van de klim- en daalclinic is dat je efficiënter leert omgaan met je energie tijdens een beklimming en dat je veilig en met meer vertrouwen gaat afdalen.

MELD JE AAN VOOR LIMBURG KLIMCLINIC 

Al jaren biedt MIR Sportmarketing klimclinics die je helpen in de voorbereiding op uitdagingen zoals Alpe d’Huez, Mont Ventoux, de Stelvio of Dolomieten beklimmingen.

Aart Vierhouten deelt samen met het ervaren instructeursteam, advies over de juiste houding, klimritme en ademhaling, bochtentechniek en ontspanning tijdens de inspanning. De niveaugroepen houden we klein, zodat je als deelnemer goede, persoonlijke aanwijzingen krijgt. Hierdoor pak je de techniek sneller op. Tijdens de wielerclinic kun je het toepassen én voelen dat het werkt!

‘Als je je bewuster wordt van de juiste ademhaling dan heeft dat enorm positief effect op het klimmen! Geweldig om te ervaren’
Vinu KlimClinic

Het professionele instructeursteam, veelal ex profs, bieden je graag het vertrouwen. Zo ben je goed voorbereid voor je fietsuitdaging in 2020 en sta je lachend aan de start!

Wielerclinic Zuid-Limburg & Belgische Voerstreek

De klimclinic door Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek biedt een aantal lange, uitdagende beklimmingen. De wielerclinic is gericht op de ervaren fietser. Hiermee wordt niet bedoeld dat je iedere dag fietst of dat je heel hard kan trappen. Met een ervaren fietser bedoelen we iemand die weet waar zijn of haar beperkingen liggen en daar graag aan wil werken.

Als afsluiter is er voor de liefhebbers een individuele klimtijdrit op de Vaalserberg, ook wel bekend als de klim op het Drielandenpunt. Onze ervaring is dat iedere deelnemer daar graag aan meedoet. De verbeteringen in praktijk brengen, dat is genieten op de fiets! De snelste man/ vrouw gaan naar huis met een nieuwe wielerboek, Kopwerk. Gesigneerd én met een persoonlijke boodschap van Aart Vierhouten.

Zuid Limburg &
Belgische Voerstreek
Klim-en daalclinic 
Zaterdag 21 maart 2020
Kasteel Vaalsbroek, Vaals
10.00 – 16.00 uur
Inbegrepen Professionele begeleiding
Presentatie Aart Vierhouten
Ontvangst koffie/thee/lunchbroodjes 
Amacx energiedrank/ repen onderweg
Borrel(hapjes) na afloop
Extra prof. instructeur(s)
Volgauto/ EHBO op de route
Bijzonderheden Minimaal aantal deelnemers 15 pers.
Alg. Voorwaarden MIR Sportmarketing

JA, IK MELD ME AAN VOOR LIMBURG KLIMCLINIC 

Op ZATERDAG 28 september organiseren we weer een klimclinic op de Posbank.

POSBANK KLIMCLINIC

Aart Vierhouten
Tien keer stond Aart aan de start in grote ronden zoals de  Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta. Hij reed 8 wereldkampioenschappen en startte twaalf keer in Parijs Roubaix, Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race. Aart Vierhouten was een sprinter. Waar de échte klimmers beschikken over de juiste klimvezels wist hij juist in de afdaling zijn winst te behalen. Aart weet wat het is om beklimmingen te overleven. Klimmen doe je met je hoofd, is zijn motto.

Trainen met een hartslagmeter
Wielerclinic
Klim- en daalclinic | Posbank 28 september 2019
Menu