Alapphilippe Tour de Tietema

Tour de Tietema scoort unieke beelden met Alaphilippe

Eric Corton bedacht Challenge#4 ‘Trakteer de etappewinnaar op de Champagne’

Het werd een hele bijzondere dag

In de laatste kilometers naar de finish kwam het team van Tour de Tietema per ongeluk op het parcours terecht. Dat bracht ze tot naast de finish waar ze als eerste een reactie van de winnende Deceuninck Quick-Step ploegbaas Patrick Lefevere kregen. Waarna dezelfde Lefevere bij aankomst in het teamhotel de goeie fles champagne voor Alaphilippe in zijn eigen koelbox gooit en met een fles van minder dan twee euro met het team gaat proosten. Maar het komt goed want Tour de Tietema is de enige media, buiten die van Deceuninck-Quick-Step, die getuige is van de eerste mooie ontmoeting na de etappe tussen Alaphilippe en Lefevere.

Alaphilippe Deceuninck Quick-Step Patrick Lefevre

De dag van gisteren klinkt te mooi om waar te zijn voor Bas Tietema, maar niks is minder waar. Zonder accreditatie reist Bas en zijn team achter de Tourkaravaan aan om er alles aan te doen de bucketlist van zijn wielervolgers te volbrengen.

MIke Teunissen Tour de Tietema NOS Tour de France
Mike Teunissen in gesprek met Steven Dalebout. Herman van der Zand bewaakt de gele trui.

Lukte het eerder in Tour de Tietema om de gele trui van Jumbo-Visma renner Mike Teunissen vast te pakken? CHALLENGE #2
En haalt Bas de 100 uitgereden Tours of dirigeert Kenny van Hummel hem naar de fontein? CHALLENGE #3
Er zijn nog veel opdrachten voor de boeg. Zo zal Tietema komende week een single over Dylan Groenewegen releasen. Later in de Tour de France gaat Bas een Nederlandse bocht organiseren op een andere berg dan de gebruikelijke Alpe d’Huez.

Benieuwd geworden naar alle Challenges van Tour de Tietema kijk dan op Youtube http://bit.ly/bastietema – Abonneren kan ook als je graag Bas zijn avonturen wil volgen in de Tour. Vergeet niet op het belletje te drukken. Dan krijg je vanzelf de melding binnen bij een nieuwe aflevering.

Heb jij ook een uitdagende opdracht, epische wens of langgekoesterde droom, stuur het in op TourdeTietema.nl en wie weet wordt jouw Challenge uitgevoerd.

Tour de Tietema is live
20% KORTING AMACX SPORTVOEDING