Team Qhubeka ASSOS

WorldTour Team Qhubeka ASSOS

Team Qhubeka ASSOS is opgericht in 2007 en heeft de basis service course in Nederland. Het WorldTour Team bestaat uit 27 renners uit 16 verschillende landen. Het is een doelgericht, krachtig team dat vecht om te winnen op ‘s werelds hoogste podium. Het Team creëert hoop and kansen.

Afrikaans talent
De focus op de ontwikkeling van het Afrikaanse wielrennen heeft ertoe geleid, dat sinds de oprichting van het Team meer dan 55 renners van het Afrikaanse continent de kans hebben gekregen om op het wereldtoneel te koersen waaronder Nicholas Dlamini, Louis Meintjes, Daniel Teklehaimanot, Daryl Impey.

TEam Traiingscamp - distribution bicycles South Africa


Qhubeka
voorwaarts, vooruitgang’
Qhubeka is een liefdadigheidsinstelling in Zuid-Afrika, dat mensen helpt met fietsen. Mensen verdienen fietsen via programma’s waardoor hun toegang tot scholen, klinieken en banen wordt verbeterd.

Een fiets is een hulpmiddel dat mensen helpt om sneller, veiliger en verder te kunnen reizen én meer te vervoeren. In het kader van extreme en aanhoudende armoede kunnen fietsen levens veranderen. Door sociaal-economische uitdagingen op het meest basale niveau aan te pakken en mensen helpen daar te komen waar ze heen moeten. #BicyclesChangeLives
Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief op de website.

Trainen met een prof
SIGMA en Marcel Kittel