Nic Dlamini HandUp!

Qhubeka armband – Fan van Team Qhubeka

Connect with Team Qhubeka & support the Foundation

De gele Afrikaanse kralenarmband verbindt het Team en de liefdadigheidsinstelling Qhubeka. De armband is handgemaakt in de binnenlanden van Zuid-Afrika. Aan de ene kant is een fiets en aan de andere kant Afrika afgebeeld.

Team Qhubeka NextHash verbindt zich met elkaar door het dragen van deze kralenarmband. Verbind je ook aan het team en support daarmee de Qhubeka Charity. Ubuntu – I am because we are

BEKIJK RECENTE VIDEO Team Qhubeka – Veel overwinningen in de Giro d’Italia
Hand up for Team Qhubeka!

QHUBEKA BRACELET

WorldTour Team Qhubeka NextHash
Team Qhubeka, opgericht in 2007, is een doelgericht, krachtig team dat vecht om te winnen op ‘s werelds hoogste podium. Het Team werd in 2016 de allereerste Afrikaanse wielerploeg die een UCI WorldTour-licentie behaalde. Het Team fietst voor een hoger doel dan alleen winnen #BicyclesChangeLives. Dit Qhubeka project creeërt hoop & kansen voor kwetsbare kinderen in Zuid Afrika.

Qhubeka = voorwaarts
De liefdadigheidinstelling Qhubeka, betekent moving forward, voorwaarts, doneert fietsen in townships. Het Qhubeka-initiatief is veelal gericht op kinderen en vrouwen, om ze sterker, minder kwetsbaar en sociaaleconomisch mobieler maken.

#BicyclesChangeLives
12 Miljoen kinderen lopen elke dag naar school, soms vier uur heen en terug. In ruil voor bijvoorbeeld het zaaien van planten, helpen van ouderen, het inzamelen van recyclebaar afval en opruimen van zwerfvuil kunnen ze een fiets verdienen. Acties die ook de gemeenschappen waarin ze leven verbeteren. Het belichaamt de toewijding van Qhubeka om de cirkel van armoede te doorbreken door te investeren in de jeugd van Zuid-Afrika. Kinderen krijgen een nieuwe, duurzame Qhubeka-fiets ontworpen voor Afrikaanse omstandigheden. Elke fiets wordt lokaal gebouwd, waardoor extra banen worden gecreëerd in kwetsbare gemeenschappen.

Hand Up!
Geen hand out om te vragen, maar een hand up! voor hoop en kansen. Voor veel kwetsbare kinderen verandert het leven door het bezit van een fiets. En die hebben ze zelf verdiend. Een verbetering niet alleen qua mobiliteit om sneller naar school te komen, maar ook veliger naar de plekken te gaan waar ze willen zijn. De hand up is het verbindende teken met Team Qhubeka. Een hand up! voor hoop, kansen & overwinningen.

Met het dragen van deze Qhubeka bracelet word je supporter van Team Qhubeka en doneer je aan Qhubeka Charity!

30.000 fietsen
Door het Team is al bijgedragen aan de distributie van meer dan 30.000 fietsen in gemeenschappen in Zuid-Afrika.

Tour de France
Renner Nic Dlamini heeft als eerste donkere Zuid-Afrikaan deel genomen aan de Tour de France. Hij is afkomstig uit een township in de omgeving Kaapstad. Daar is waar zijn droom begon. Nic is een belangrijke inspirator voor vele kinderen in Zuid-Afrika.

TEAM QHUBEKA – Qhubeka Charity

Sigma ROX – nieuwe fietscomputers
Durf te dromen met Mercedes Louwman en Team Qhubeka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.