Sigma ROX – nieuwe fietscomputers

Ontdek de nieuwe sigma types

Sigma komt met een nieuwe range fietscomputers speciaal voor de offroad ritten. In het najaar van 2021 komen ze op de markt. JE kunt ze online alvast bewonderen.

ROX 11.1 EVO: STRONG AND COLORFUL

De ROX 11.1 EVO levert je alle gegevens betrouwbaar en in realtime. De snelheid en afstand via de GPS, barometrische hoogtemeting en navigatie via Track of komoot behoren naast de externe sensoren tot de functionaliteiten van de fietscomputer. De geïntegreerde Crash Alert stuurt een melding naar je ingestelde contacten voor noodsituaties, in geval van een valpartij. Smart Notifications informeren je tijdens de rit over inkomende oproepen en berichten, zodat je precies ziet wie onderweg iets van je nodig heeft.

ROX 4.0: ALL YOU NEED AND MORE

Een echt hoogtepunt bij de ROX 4.0 is de geïntegreerde luchtdruksensor. Met behulp van deze barometrische meting levert deze je betrouwbaar informatie over de hoogte, bepaalt de procentuele stijging, de hoogtemeters en maakt zo een zeer nauwkeurige registratie van je route mogelijk. Je kunt ook een grafisch hoogteprofiel zichtbaar maken op de ROX 4.0.

ROX 2.0: KEEP IT SIMPLE

Eenvoudig, eenvoudiger, ROX 2.0. Deze GPS fietscomputer is perfect voor alle recreatieve sporters, die voor een aantrekkelijke prijs, de essentiële voordelen van een GPS fietscomputer gebruiken. 14 functies zoals weergave van de snelheid, afstand en trainingstijd en turn-by-turn aanwijzingen zijn voor de ROX 2.0 fietscomputer geen probleem!

ROX 12.0 SPORT: BE A ROXSTAR

De ROX 12.0 brengt navigatie en training op een nieuw niveau. De GPS fietscomputer overtuigt met nieuwe kaartfuncties, talrijke trainings-features en een krachtige hardware. Ontdek nieuwe wegen en mogelijkheden!

Het geheime schema van Hinault
Durf te dromen met Mercedes Louwman en Team Qhubeka