sigma Sport Rox 12.0

Sigma – Rox 12 fietsnavigatie

ROX 12.0 full map GPS fietsnavigatie – Winnaar Bike Motion Award en Eurobike Award

De Rox 12.0 is de nieuwe standaard voor full map fietsnavigatie & trainingscomputers. Het nieuwe model van Sigma Sport biedt snelle routeberekening, handige touchscreen, het heeft vermogensfuncties (o.a. Rotor 2inPower), zelfs remote bediening, Di2/Etap/EPS, individuele displays, en snelle data uitwisseling. Tracks zijn heel eenvoudig op het apparaat te zetten dankzij de Wifi-interface. Route van Strava, Komoot, GPSies, TrainingPeaks en Dropbox worden makkelijk gesynchroniseerd.

DRAW MY ROUTE

Voor iedereen die zich graag laten verrassen is ‘draw my route’ een unieke feature op zich. Ontdek nieuwe wegen met deze functie. Je tekent gewoon één of meer lijnen op de kaart en het routevoorstel wordt gemaakt door de ROX 12.0. Als je blij bent met de voorgestelde afstand en het hoogteprofiel dan kun je op je fiets stappen!
Je hebt onbeperkt toegang tot OSM kaarten. En het is ook nog gratis.

JOUW ROUTING

Je kunt zelf bepalen, aan welke criteria je route moet voldoen. Bij je route heb je de keuze tussen gemakkelijkste, aanbevolen en kortste route. Tevens kun je je voorkeuren ten aanzien van wegen zoasl fietspaden, wegen, bospaden, voor elk sportprofiel individueel vastleggen. En je kun je tracks heel eenvoudig downloaden.

SPORTPROFIELEN

In de sportprofielen leg je je trainingsdisplays met de overeenkomstige trainingsfuncties vast. Met één van de vier vooringestelde sportprofielen kan de training direct beginnen. Op de ROX 12.0 of in het DATA CENTER kunnen net zoveel andere profielen worden ingesteld en aangepast als gewenst. Individuele trainingsfuncties kun je altijd, ook tijdens de training, aanpassen.

NIEUWSGIERIG NAAR de ROX 12.0
#IAMAROXSTAR

Sigma-partner-cyclingspirit
20% KORTING AMACX SPORTVOEDING
TOUR DE TIETEMA met spoed naar WK YORKSHIRE