Grutto Design

Grutto Design is niet zomaar een merk – Het is de spirit van vrijheid op de fiets.

Net als de Grutto-vogel zelf, waaraan het merk zijn naam ontleent, zijn onze producten klaar voor jouw uitdaging. Of de Grutto nu meevliegt en zich op zijn gemak voelt in het peloton, of in zijn eentje epische afstanden aflegt, de Grutto kan indruk maken en successen behalen. Deze kracht leeft in elke fietser en wij bij Grutto Design gebruiken dit om een ​​breed scala aan producten te produceren voor op en rond de fiets. Grutto Design is voor wielrenners die gaan voor die “lowflightspirit”, tegen de wind in, door de regen of in de brandende zon, grenzen verleggen voor echte vrijheid; net als de Grutto-vogel.

Ontwerp
Onze focus ligt op strak design en we hechten veel waarde aan originaliteit. We willen dat je gekleed gaat om indruk te maken! Als het gaat om lange afstanden, is kwaliteit cruciaal en we willen ervoor zorgen dat je op de meest efficiënte manier kan rijden. Voor onze sokken betekent dit een naadloze en strakke sluiting rond de enkel. En natuurlijk zal de Grutto-vogel elk Grutto-ontwerp verfraaien.

Kwaliteit
Voor een groot uithoudingsvermogen en gemaakt om die extra mijl mee te gaan. Strak maar sterk. Perfecte pasvorm en kleurvast na elke wasbeurt.

Productielocaties
Binnen het bereik van Grutto’s vluchten.

WorldTour Team Qhubeka ASSOS
SIGMA en Marcel Kittel