Klim- en daalclinic Zuid Limburg Belgie Cycling Spirit

Vol vertrouwen afdalen, dat kun je leren

ZO GA JE LACHEND NAAR BENEDEN

Het is natuurlijk een goeie ontwikkeling dat steeds meer mensen de (race)fiets ontdekken. Of voor sommigen de fiets juist herontdekken. De fietser zoekt dan al snel populaire gebieden met mooie fietswegen en vaak uitdagende klimmetjes. De Posbank, Utrechtse Heuvelrug en ook Zuid Limburg zijn drukker dan ooit. Met allerlei soorten fietsen, verschillende leeftijden en alle niveaus, maar vooral veel mensen op de racefiets.
Geweldig dat mooie klimgebieden worden ontdekt, maar je houdt soms je hart soms vast als je mensen naar beneden ziet suizen. Het ziet er niet uit alsof het onder controle is en vaak is dat ook het gevoel van de fietser zelf.

En dat is zonde. Goed dalen is een techniek en dát kun je leren. Heel goed zelfs! Veilig, vol vertrouwen, op snelheid met een ontspannen glimlach op je gezicht.

Wil je weten hoe?
Laat je inspireren door ex profs die jou persoonlijke tips geven over de juiste houding, de bochtentecniek en je laten voelen hoe het gebruik van je lichaamszwaartekracht werkt.

‘Nu ik snap wat de basis is om goed te kunnen afdalen, heb ik er echt lol in gekregen. Wat een eyeopeners!’.
Dennis Kauwenbergh – Klim- en daalclinic

‘Tips & trucs die het allemaal net wat comfortabeler maken op de fiets. Vooral bij het dalen als de snelheid hoger ligt.’
Arjan van Alst – klim- en daalclinic

Voor wie?
Schrijf je ook in voor de klim-en daalclinic o.l.v. Aart Vierhouten

MATHIEU VAN DER POEL AAN DE MUUR
Kopwerk – Het brein bepaalt