Klim- en daalclinic MIR Sportmarketing bv

Gun jezelf onmisbare daaltips

Zaterdag 19 september | Klim- en daalclinic Limburg & Belgische Voerstreek

Gelukkig! We zijn weer begonnen met onze klim- en daalclinics. Ex profs die wielerkennis met je delen en vaak met slechts een paar persoonlijke tips het verschil voor je maken tussen angst of vertrouwen in de afdaling!

Of tips die juist de aandacht leggen op je ademhaling. Waardoor je niet meer hijgend en buitenadem bovenkomt. Kortom tips die van fietsers, wielrenners maken, en zo wordt het ook vaak ervaren.

Voor de ervaren fietser organiseren we zaterdag 19 september de volgende klim- en daalclinic in wielerparadijs Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek.

Met de ervaren fietser bedoelen we iemand in redelijk goede conditie, die een paar keer per week de fiets pakt, wellicht ook klimervaring heeft in de bergen maar vooral iemand die weet waar in heuvel- of bergachtig terrein zijn beperking ligt, en daar graag aan wil werken!

Bedankt voor de prachtige en prima verzorgde dag! En natuurlijk voor de nuttige tips, ook voor ons oudere jongeren. Ik zal een paar ringetjes uit mijn stuur halen, dan kan ik nog sneller dan al die PR’s die ik zaterdag gereden heb.
Sam – deelnemer 20 juni jl.

Ik zag inderdaad op die ene foto mijn knietje naar buiten gaan. Ik zal er op letten de komende afdalingen.
Klaas – deelnemer 20 juni jl.

Aan het begin van de dag durfde ik niet zo goed af te dalen, maar aan het einde van de dag ging het heel veel beter. Het was een geweldige ervaring! Laat die afdalingen maar komen.
Miranda – deelneemster 20 juni jl.

Fietsen geeft goeie energie!
Trainen met een prof