Korting Grenspalenklassieker

Wielrenners Bram Tankink en Jos van Emden organiseren komend voorjaar de 3e editie van de Grenspalenklassieker. De klassieker onder de voorjaarsklassiekers, het pronkstuk op de wielerkalender met adembenemende routes, maximale beleving, plezier en avontuur! Een serie van drie toertochten door de provincies Brabant, Limburg en Zeeland met als afsluiting de Xtreme waarbij je in één keer over de volledige landgrens fietst.

Ontdek je grenzen

De Grenspalenklassieker is een unieke beleving waarbij je samen met Bram en Jos,  rijdend over de landgrens tussen Nederland en België, het beste van twee werelden ontdekt! Zoekend naar grenspalen kom je op de meest bijzondere plekken en rijd je over wegen en paden die voor veel fietsers nog onbekend zijn. Er worden zowel routes voor de racefiets als de gravelbike aangeboden en je kunt kiezen uit verschillende afstanden waardoor de Grenspalenklassieker voor iedereen toegankelijk is.

Inschrijven tochten

De inschrijving voor 2023 is sinds deze maand geopend, dus neem snel een kijkje op de website en schrijf je in. Tot 1 december kan iedereen profiteren van het Early Bird tarief waarmee je een grenspalenbiertje per ticket bespaart!

Passievol delen van wielerbeleving