Aart Vierhouten beklimming Stelvio Italie

Onmisbare tips als je deze zomer in de bergen gaat fietsen?

Nog heel even en dan barst het wielerseizoen echt los!
Heb jij ook mooie klimuitdagingen gepland? Een goed plan, want klimmen en afdalen op de fiets is natuurlijk fantastisch. Toch zijn er fietsers die ook zo hun bezorgdheid voelen. Denk hierbij de afdaling, inschatten snelheid, bochtentechniek, ademhaling in de klim, tempo indeling maar ook materiaalkeuze en voedingstips.

Herken je dit? Doe jezelf een plezier en kom zaterdag 21 maart naar de klim- en daalclinic in Zuid Limburg en Belgische Voerstreek. Daar staan Aart Vierhouten en meer ex profs voor je klaar om kennis te delen en alle aandacht aan jou te geven. Klim- en daaltips, persoonlijk advies over de juiste houding- en afstelling en natuurlijk je vragen te beantwoorden.

MIR Sportmarketing organiseert meer dan 15 jaar individuele klim- en daalclinics o.l.v. ex profs. Meer vertrouwen, meer veiligheid, slimmer klimmen en veel effectiever dalen. We helpen je graag verder. De wielerclinic begint in het Rijk van Margraten waarna de opgedane theorie over klim -en daaltechnieken direct in de praktijk kan worden gebracht.

De klim- en daalclinic is toegankelijk voor iedere wielrenner die graag professionele tips ontvangt over klim- en daaltechnieken en daar graag aan wil werken.

We zien er naar uit je wielervaardigheden te vergroten, zodat je nog meer plezier aan het fietsen beleeft!

Tour de Tietema wint SponsorRing
Blog | Ex-profs delen volop passie en waardevolle wielerkennis