Blije renner Lexence MIR Sportmarkeitg

Fietsen geeft goeie energie!

Er valt zo veel te ontdekken

In deze bizarre tijd gebeuren er ook mooie dingen. Veel meer mensen ontdekken de racefiets. Dwalen in je eigen omgeving waar je misschien al jaren woont maar nog nooit de prachtige fietspaden hebt betreden.

Nederland is een fantastisch fietsland. Je kan bij iedere afslag beslissen ‘sla ik af of ga ik rechtdoor’.

Strakke bochten, lekker d(w)alen

Als straks de grenzen weer open gaan, ligt er ook een uitdagend fietsgebied bij onze zuiderburen. En het mooie is dat begint al in Zuid Limburg.

Want voorlopig mogen we genieten van alle fietswegen in Nederland en kunnen met we kleine groepjes weer op pad. Daarom bieden we je gelijk de mogelijkheid om het wielrennen en dan met name het klimmen en dalen (nog) beter onder de knie te krijgen.

Voor wie er klaar voor is om aan de fietstechniek te werken, bieden we een reeks klim- en daalclinics aan in Zuid Limburg en op de Posbank.

Voor alle sportieve niveaus. Aangezien we in kleine groepjes werken hebben we een topniveau, waarbij de ervaren renner die in goede conditie verkeerd graag aan klim- en/ of daaltechnieken wil aanscherpen! Tot aan de minder geoefende fietser, met al de nodige kilometers op de teller, en graag de klim- en daaluitdaging aangaat. En alle wielerniveaus er tussen in.


Wil jij ervaren hoe je strak en vol vertrouwen een bocht neemt?

Ga je vaak met knikkende knieën de afdaling in?
Wil je wel eens af van nekklachten tijdens het fietsen?
Of wil je wel eens weten hoe je snelheid kunt behouden na een bocht en niet steeds achteraan bij je fietsgroepje aansluit?

Rustige wegen bieden ruimte om effectiever te leren rijden in een peloton. Snelheid behouden zonder dat het onveilig voelt, of voelt als hard werken.

Voor de gevorderde renners kan dit tot interessante snelheden leiden.

Aart Vierhouten deelt samen met het zeer ervaren instructeursteam van ex profs met plezier hun kennis. Persoonlijke aanwijzingen maken dat je vanaf deze nuttige dag met meer ontspanning kunt klimmen én dalen, beter met je energie leert omgaan, weten hoe je een bocht moet aansnijden en ontdekt hoe je lichaam daar op reageert.

‘Ik vond het een topdag, goed georganiseerd en onder de bezielende leiding van Aart Vierhouten!’
Vincent Frowijn

Super verzorgd, aandacht voor iedereen en ik heb ook echt veel geleerd. Mijn winst zat met name in de juiste houding!
Eric Smits

Uiteraard uitgevoerd conform de meest actuele corona richtlijnen.

Johnny promoot Pension Hoogerland op Bike MOTION
Gun jezelf onmisbare daaltips